Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Android 4.4.3-update Nexus 7 en 10 volgende week beschikbaar’

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2014, 11:58 CategorieAndroid

Het is al een tijdje stil omtrent de Android 4.4.3 KitKat-update waarvan we eind maart de eerste details voorbij zagen komen, maar volgens nieuwe geruchten wordt deze update volgende week door Google uitgerold.

Dat Google werkt aan een relatief kleine update voor Android 4.4 KitKat lijkt zo goed als zeker, maar wanneer de update verschijnt was tot vandaag nog onduidelijk. De collega’s van Android Geeks hebben echter van een anonieme bron vernomen dat Google volgende week begint met de uitrol. De Google Nexus 7 (2013) en de Google Nexus 10 zouden op 23 mei voorzien worden van Android 4.4.3 KitKat. Alle Nexus-apparaten moeten tegen het einde van de maand op de meest recente versie van Android draaien.

Android 4.4.3 KitKat staat, als we de verschillende lekken en geruchten mogen geloven, vooral in het tegen van bugfixes, problemen die er in eerdere updates ingeslopen zijn. Google wil met deze update voornamelijk de stabiliteit van functies en het besturingssysteem in het algemeen verbeteren. Uit de informatie die eind maart opdook kunnen we halen dat Google onder meer de camera focus, het automatisch verbinden met WiFi-netwerken en de Bluetooth en usb-verbindingen verbeterd. Ook worden er verschillende beveiligingsupdates doorgevoerd.

  • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. derek
    10 juni, 2014 om 20:03

    net binnen gehaald…niks bijz gemerkt

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.