Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos werkt aan nieuwe tablet, speciaal voor in de keuken

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2014, 11:24 CategorieAndroid

Vorig jaar zagen we verschillende tablets verschijnen die voor een specifieke gebruiker of een specifiek doel ontwikkeld waren. Archos was één van de fabrikanten die zogenaamde ‘themed tablets’ op de markt bracht, waaronder de Archos ChefPad. Deze tablet krijgt nu mogelijk een opvolger.

De Archos ChefPad was een 9.7-inch tablet met een lage resolutie display, een dualcore-processor en Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem. Het meest interessante waren echter de software en de accessoires die de tablet tot een echte ‘keukentablet’ maakten. Archos leverde een speciale portal met onder andere recepten mee en bracht diverse accessoires, waaronder een siliconen case, op de markt.

De collega’s van het Franse Arctablet hebben mogelijk de opvolger van dit model gespot. Op het YouTube-kanaal van een Israëlische gebruiker is namelijk een video opgedoken waarin een nog onaangekondigde Archos tablet speciaal voor in de keuken getoond wordt. De tablet beschikt over een vierkant design, is voorzien van een portal met toegang tot een groot aantal recepten en kan zelfs barcodes van producten scannen en je stem herkennen om je boodschappenlijstje klaar te zetten.

De video is helaas inmiddels offline gehaald maar dat Archos dus aan een nieuwe ‘keukentablet’ werkt lijkt vast te staan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.