Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus publiceert teaser voor nieuwe tablets tijdens Computex

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2014, 11:11 CategorieAndroid

Over een kleine week is het zover, dan gaat in Taiwan de Computex 2014-beurs van start. Als we kijken naar de voorgaande jaren dan is de kans groot dat Asus deze beurs aangrijpt om heel wat nieuwe tablets te presenteren. De Taiwanese fabrikant heeft vandaag de eerste teaservideo online gezet waarin pen-input centraal staat.

Asus en Computex 2014

In de video wordt de slogan van Asus, “The Next Incredible Thing”, met de hand geschreven op een stuk papier. We kunnen dit op meerdere manieren interpreteren maar het lijkt zo goed als zeker dat de stylus een belangrijke rol speelt. De kans is groot dat het om een nieuwe Windows 8 tablet of convertible gaat.

Dat Asus volgende week met een groot aantal nieuwe tablets komt lijkt, kijkend naar de geruchten die de afgelopen weken verschenen, zo goed als vast te staan. Met name op het gebied van Android tablets en hybride laptops lijkt Asus in juni zijn slag te willen slaan.

Android tablets

Zo gaan er geruchten over een nieuwe Padfone met een grotere smartphone, lekte vorige week de Transformer Pad TF103 hybride Android tablet al uit bij een Nederlandse webwinkel en hebben verschillende Europese winkels de specificaties van de nog onaangekondigde Transformer Pad TF303CL al online gezet.

Windows 8 tablets

Windows 8 wordt door Asus echter niet vergeten. We hebben namelijk een krachtigere variant van de Transformer Book T100TA voorbij zien komen, bij verschillende instanties zijn nieuwe convertible laptops gespot, en Asus komt waarschijnlijk met de Transformer Book T200TA, een grotere broer van de T100TA.

Houd vanaf komende maandag Tablets Magazine in de gaten voor het laatste nieuws vanaf Computex 2014.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.