Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus toont teaser voor nieuwe Padfone S

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2014, 10:20 CategorieAndroid

Over een paar dagen gaat in Taiwan de Computex 2014-beurs van start. De verwachting is dat met name de Taiwanese fabrikanten, waaronder Asus, een groot aantal nieuwe producten lanceren. We zien dan ook al een aantal weken geruchten over nieuwe tablets, hybriden en convertibles van Asus voorbij komen. De Taiwanese fabrikant heeft vandaag zelf ook een teaser gepubliceerd.

Eerder deze week publiceerde Asus al een teaser waaruit we mogelijk kunnen opmaken dat het bedrijf volgende week een Windows 8 tablet of convertible met stylus presenteert. Vandaag heeft Asus een teaser gepubliceerd waarin we een smartphone, een tablet en een laptop door de blender gehaald zien worden. Hoewel alles mogelijk is verwijst de Taiwanese fabrikant hier waarschijnlijk naar een nieuwe Padfone. Eerder deze week werd namelijk bekend dat Asus met de Padfone S, een 8.9-inch tablet met een 5-inch smartphone, naar Europa komt.

Op het gebied van Android lijkt Asus nog meer nieuws voor ons in petto te hebben. Zo lekte vorige week de Transformer Pad TF103 hybride Android tablet al uit bij een Nederlandse webwinkel en hebben verschillende Europese winkels de specificaties van de nog onaangekondigde Transformer Pad TF303CL al online gezet. Daarnaast komt de Taiwanese fabrikant waarschijnlijk met verschillende Windows 8 convertibles en een grotere broer van de populaire Transformer Book T100TA, welke gaat onder de naam Transformer Book T200TA.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.