Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

AT&T publiceert promotievideo Asus Padfone X

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2014, 11:06 CategorieAndroid

Begin dit jaar kondigde Asus tijdens CES 2014 de Padfone X aan, een nieuwe Padfone met een formaat van 5-inch die in een tablet met een formaat van 9-inch geschoven kan worden. Na die aankondiging hebben we nauwelijks meer vernomen van het toestel maar de Amerikaanse telecomprovider heeft inmiddels een promotievideo online gezet waardoor een lancering nabij lijkt.

De Asus Padfone X is in de basis hetzelfde als elke andere Padfone die de Taiwanese fabrikant gepresenteerd heeft. De smartphone kan achterin de tablet geschoven worden om op groot scherm te werken en beschikt over onder meer de processor, het werkgeheugen en het opslaggeheugen van het geheel. De Padfone X is voorzien van Android 4.4 KitKat, draait op een Qualcomm Snapdragon 800-processor en is voorzien van onder meer twee camera’s, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen.

Het is dus alweer vier maanden geleden dat de Padfone X officieel door Asus gepresenteerd werd. De Taiwanese fabrikant liet weten dat het model voorlopig alleen in de VS gelanceerd zou worden, exclusief voor klanten van AT&T. De telecomprovider heeft nog geen details bekendgemaakt over de prijs en lanceerdatum maar de verwachting is dat we daar op korte termijn meer over te horen krijgen.

Lees ook onze Asus New Padfone review.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.