Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #47

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2014, 1:21 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een Twitter-app en een app voor de creatieven onder ons.

Infinite Painter

Met een Android tablet heb je vaak voldoende ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten. Als ook jij graag aan de slag gaan met onder meer penselen op het scherm van je tablet dan mag de app Infinite Painter niet ontbreken. Deze app kost je een paar euro maar daarvoor krijg je wel een mooie interface, vele mogelijkheden en een gebruiksvriendelijke app. Met deze app krijg je toegang tot meer dan 100 penselen, heb je de mogelijkheid om kleuren te mixen en kun je gemaakte afbeeldingen exporteren naar een Photoshop-bestand. Dit is één van de beste design-apps die je kunt downloaden.

Infinite-Painter-app

Infinite Painter is voor een prijs van 3,68 euro te downloaden in de Google Play Store.

  • Infinite Painter

Paperama

Verveel je je nogal snel en ben je op zoek naar een fraai, verslavend en leuk spel om de tijd te doden? Dan mag de app Paperama niet ontbreken op je Android tablet. Deze fraai vormgegeven app staat in het teken van origami, de kunst van het vouwen van een papiertje om tot een waar kunstwerk te komen. Het is een soort puzzel-app waarbij je van eenvoudige vouwuitdagingen naar zeer ingewikkelde vouwpuzzels gaat. Het is de bedoeling dat je zo nauwkeurig mogelijk werkt en zo min mogelijk vouwen gebruikt. Niet alleen is het spel leuk en is de app fraai vormgegeven, ook de soundtrack zal niet snel vervelen.

De Paperama-app gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Paperama

Fenix for Twitter

Als je de standaard Twitter-app wel gezien hebt en op zoek bent naar iets anders en verfrissends dan is Fenix for Twitter interessant. Deze app brengt de Holo-vormgeving naar Twitter en biedt ondersteuning voor verschillende Twitter-accounts die gelijktijdig gebruikt kunnen worden. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende thema’s, is er een speciale dual-pane weergave voor tablets en kun je zelfs iemand die je volgt tijdelijk ‘op stil zetten’ als die persoon een dag teveel onzinnige tweets die wereld in stuurt.

Fenix-Twitter-app

Fenix for Twitter is voor een bedrag van 1,99 euro te downloaden in de Google Play Store.

  • Fenix for Twitter

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.