Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #48

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2014, 17:38 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een weer-app en een fraaie muziekspeler.

Poweramp

Als jij je Android tablet wel eens inzet als muziekspeler dan is Poweramp een app die niet op je tablet mag ontbreken. Dit is één van de beste apps om de weergave van je muziek naar eigen wens in te stellen en je muziek in optimale kwaliteit weer te geven. Met deze app krijg je features als ‘gapless play’, een volledige equalizer, crossfade-opties en brede ondersteuning voor bestandsformaten. Het mooie is dat je niet direct 2,99 euro voor de app hoeft uit te geven. Je kunt de gratis trail-versie downloaden en 15 dagen alle features uitproberen. Ben je onder de indruk, dan kun je de full-version voor 2,99 euro kopen.

Poweramp

Poweramp is voor een prijs van 2,99 euro te downloaden in de Google Play Store, maar je kunt ook eerst de gratis trail-versie downloaden.

  • Poweramp

Monument Valley

Tablets zijn natuurlijk ideaal voor het spelen van spelletjes en sinds deze week is de Google Play Store een indrukwekkend spel rijker. Monument Valley, een game die een groot succes is op iOS, is namelijk ook voor Android gelanceerd. Het ontwerp van dit spel is het meest indrukwekkende en is gebaseerd op de stijl van de kunstenaar M.C. Escher, die vele kunstwerken maakte van onmogelijke objecten en gebouwen. Wanneer je door een level loopt kun je het perspectief veranderen door over het scherm te vegen waardoor het hele uiterlijk van een bepaald object verandert. Het is de bedoeling dat je een poppetje genaamd Prinses Ida van de ene naar de andere kant van het level brengt. Met een prijs van 3,69 euro is de app niet goedkoop, maar het is die kleine investering zeker waard.

Monument-Valley

De Monument Valley-app gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Monument Valley

Bright Weather

Er zijn in de Google Play Store heel wat apps te vinden waarmee je op een fraaie manier de weersvooruitzichten kunt laten weergeven maar volgens de makers van Bright Weather kan het stukken beter. Met deze app krijg je complete weersverwachtingen, uitgebreide informatie over de weersomstandigheden, de maanstanden, zonsopgang- en ondergang en een interactieve kaart met onder meer regen en sneeuw. Al deze informatie kan middels fraaie widgets op je homescreens geplaatst worden, inclusief een klok en een achtergrondfoto die elk uur vervangen wordt.

Bright-weather

Bright Weather is gratis te downloaden in de Google Play Store, maar biedt in-app aankopen om alle functies te ontgrendelen.

  • Bright Weather

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.