Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #49

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2014, 13:15 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een verslavend spel en een app voor recepten.

Receptenmaker

Een Android tablet is niet alleen geschikt voor spelletjes, surfen en mailen. Zo kun je er bijvoorbeeld je recepten op aflezen en bijhouden. Een ideale app voor deze toepassingen is Receptenmaker. In de app vind je verschillende lekkere recepten waar je zelf mee aan de slag kunt, duidelijk omschreven en eenvoudig te maken. Maar, de naam van de app geeft eigenlijk al aan dat het vooral gaat om recepten die je zelf toevoegt en de volgende keer eenvoudig kunt nalezen. De interface is zeer eenvoudig en je kunt snel recepten zelf toevoegen, inclusief foto’s. Uiteindelijk maak je zo je eigen receptenboek dat vanzelfsprekend met iedereen te delen is.

receptenmaker

De Receptenmaker-app is gratis te downloaden en je krijgt standaard 10 recepten. Wil je meer dan kun je via in-app aankopen extra recepten en tips voor het koken aanschaffen.

  • Receptenmaker

Dynamics CRM for tablets

Deze app is maar voor een beperkte doelgroep interessant en als de naam van de app je al niks zegt dan kun je beter doorgaan naar de volgende applicatie. Microsoft heeft al een tijdje een Dynamics CRM-app voor smartphones beschikbaar maar sinds deze week is er ook een versie speciaal voor tablets. Dynamics CRM for tablets doet exact hetzelfde als de smartphone-versie; zo kunnen bedrijven hiermee de verkopen beheren, relaties onderhouden en de klantenservice managen. De applicatie zelf is gratis maar vereist wel een Dynamics CRM licentie. Diegenen die het gebruiken weten daar absoluut het fijne al van.

Dynamics-CRM-for-tablets

De Dynamics CRM for tablets-app gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Monument Valley

Aliens drive me crazy

Als je dit weekend niet veel te doen hebt maar wel iets zoekt om jezelf mee te vermaken dan is deze app zeker interessant. Aliens drive me crazy is namelijk een verslavend en leuk spel waarmee je uren zoet kan zijn. Het doel van dit spel is vrij eenvoudig; de aliens zijn gearriveerd en het is jouw taak om te zorgen dat de indringers verslagen worden. Hiervoor gebruik je een auto waarmee je door de kleurrijke 2D-werelden rijdt, en natuurlijk ontbreken ook de wat extremere wapens niet. Onderweg kun je verschillende upgrades en power-ups verzamelen.

Aliens drive me crazy is gratis te downloaden in de Google Play Store, maar biedt in-app aankopen.

  • Aliens drive me crazy

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.