Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #43

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2014, 20:37 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een app om je boodschappen te onthouden.

Hangouts

Op de iPad wordt standaard de ‘Berichten’ app meegeleverd. Zo kan je snel en eenvoudig communiceren met vrienden die ook een iOS-apparaat of Mac hebben. Echter, de meeste mensen hebben een Android telefoon of een Google Account. De kans is dan groot dat Hangouts ook aanwezig is op hun telefoon of tablet. Via Hangouts voor de iPad kan je communiceren met al je contacten met een Google Account. En het mooie is, het werkt via apps maar ook in de browser, dus je mist nooit meer je berichten!

ipad-hangouts

Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store, je moet echter wel inloggen met je Google Account.

  • Hangouts

Weerº

Er zijn een heel aantal apps voor de iPad waarmee je de weersvoorspelling kan zien. Maar bij elk van die apps moet je de app zelf openen om de temperatuur te zien. Bij deze app is dat niet zo, de temperatuur in graden Celsius wordt weergegeven als notificatie, er staat dus een rood balletje met de temperatuur bij het icoontje op je homescreen. Alleen daarom zou je de app al moeten hebben, maar de app zelf ziet er ook heel mooi uit. Het is dus zeker geen straf als je ‘m een keer opent.

ipad-weer

Deze app is gratis in de App Store. Er is echter ook een ‘Reloaded’ versie, deze bevat ook interactieve weerkaarten.

  • 1

Boodschappen

Standaard zit Herinneringen op je iPad. Veel mensen gebruiken het onder anderen om de boodschappen in te noteren. Het werkt wel, maar het is er niet voor gemaakt. Met deze app kan je gewoon je gerecht uitkiezen en de benodigde ingrediënten worden meteen aan je lijstje. Als je voor het eerst een gerecht kiest vraagt de app aan je hoeveel personen in je huishouden zijn, zo krijg je tot op de gram nauwkeurig hoeveel je van alles moet halen.

ipad-boodschappen

Deze app is gratis in de App Store.

  • Boodschappen

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.