Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #44

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2014, 12:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een app om jezelf op te nemen.

Playstation App

Sinds een aantal maanden is de Playstation 4 uit en de Playstation 3 aardig in prijs gezakt. Er zijn dus veel mensen bijgekomen die een PSN account hebben aangemaakt, PSN is het netwerk waarmee je vrienden kan toevoegen en multiplayer kan spelen. De vernieuwde app voor iOS biedt dan ook een hoop extra functies. Onderanderen het pushen van games uit de Store naar je PS4 via de app zodat je thuis meteen kan gamen. Ook kan je, zoals in de afbeelding hieronder, zien wat je vrienden spelen en met ze chatten.

ipad-playstation

Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store, je moet wel inloggen met je PSN-account.

  • Playstation App

Soundcloud

Op de iPhone is een dictafoon-app meegeleverd, op de iPad echter niet. Daar biedt Soundcloud een uitkomst, met deze app kan je snel geluidsfragmenten opnemen en delen via je Soundcloud-account op social media of via de mail. In de app kan je ook luisteren naar geluid dat gepost is door de mensen die je volgt, veel kleine muzikanten zitten ook op Soundcloud namelijk.

ipad-soundcloud

Deze app is gratis in de App Store.

  • Soundcloud

Adobe Voice

Bijna de hele wereld maakt presentaties in Powerpoint of Apple’s Keynote. Hier wil Adobe verandering in brengen. Hun reactie op de huidige presentatiesoftware is echter compleet anders dan we gewend zijn. Het idee is om alles in te spreken in de app. Je maakt pagina’s met iconen of foto’s van jezelf of uit de database van Adobe, en daar vertel je wat bij. Bij het presenteren krijg je dan een soort geanimeerde presentatie. Een leuke app om eens uit te proberen.

ipad-adobevoice

Deze app is gratis in de App Store.

  • Adobe Voice

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.