Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #45

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2014, 19:54 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een app voor het WK en om te bekijken wat voor weer het is.

WK 2014

Er zijn een aantal apps verkrijgbaar om het aankomend WK mee in de gaten te houden, maar deze springt daar bovenuit. Hoe komt dat? Nou, als eerste punt; hij ziet er mooi uit. Er zijn veel apps in de App Store te vinden waarbij niet goed nagedacht is over het design en die daardoor ook niet makkelijk te bedienen zijn. Daarnaast heeft deze app ook veel functies. Het hele schema zit erin, evenals foto’s van de stadion’s en FIFA-rankings. Tevens komen alle tussenstanden en groepsfases er netjes in te staan.

ipad-wk2014

Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store, reclames kan je wegkopen met een in-app aankoop.

  • WK 2014

Google Documenten

Bij een nieuwe iPad krijg je gratis Pages om tekst te verwerken en sinds kort is Microsoft Office ook verkrijgbaar. Echter is Google Documenten gratis op élk apparaat. Alle basisfuncties die in een tekstverwerker moeten zitten, zitten erin. De app slaat de documenten automatisch op in je Google Drive, Google’s online opslag. De app ziet er super eenvoudig uit en voorziet dan ook alleen in de basisfuncties maar dat is voor de meeste mensen genoeg. Wil je toch iets meer, dan kan je voor Pages of Word gaan.

ipad-googledocs

Deze app is gratis in de App Store, je moet echter wel een Google account hebben.

  • Google Documenten

Wthr

Er zijn vele apps om het weer mee te bekijken op de iPad. Vele daarvan zijn overladen met functies en meters. Wthr houdt het allemaal lekker simpel. Als je de app opent zie je hoe warm het is, de maximale en de minimale temperatuur die verwacht is. Door te swipen kom je via een mooie animatie in het weekoverzicht terecht. Hier kan je de voorspelling voor de rest van de week zien.

ipad-wthr

Deze app is gratis in de App Store, voor meer functies moet je een in-app aankoop doen.

  • Wthr

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.