Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #46

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2014, 16:36 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een app om overal al je films en series te bekijken.

Plex

De meeste mensen kennen Netflix wel. Met Netflix kan je in een mooie interface films en series kijken. Het is niet zo populair omdat het aanbod geweldig actueel is maar vanwege het gebruiksgemak, je kan op bijna elk apparaat kijken en er zijn mooie apps beschikbaar. Plex is iets vergelijkbaars maar dan voor je eigen films en series. Je installeert de Plex-server op je PC of Mac en laat het programma al je bestanden indexeren. Vervolgens zijn ze netjes geordend per serie en per film en kan je ze bekijken op al je apparaten. Met deze app van Plex kan dat dus op je iPad. Je kan tevens ook afleveringen van series en films synchroniseren zodat je het ze kijken zonder internetverbinding.

ipad-plex

Deze app is 4,49 euro in de App Store. Voor meer functies kan je een Plex Pass aanschaffen.

  • Plex

LinkedIn

Er zijn een heel aantal sociale netwerken op het internet. Veel daarvan zijn om leuke foto’s en statusupdates te zien van je vrienden. Maar dat is misschien niet de beste plek om je zakenrelaties toe te voegen. LinkedIn is dat wel, het netwerk is zelfs alleen voor zakenrelaties. Je kan individuele profielen bekijken, maar zonder premium abonnement kan die andere persoon ook zien dat je het profiel bekeken hebt.Verder biedt de app alle mogelijkheden om je profiel bij te werken, je status te updaten en te zoeken naar relaties.

ipad-linkedin

Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store.

  • LinkedIn

Evernote Peek

Vroeg of laat hebben we het allemaal gedaan, woordjes leren. Er zijn al modernere methodes om ze in je hoofd te krijgen, maar Evernote Peek heeft een heel andere aanpak. Het is wel noodzakelijk om een Smart Cover of Case te hebben want het werkt door middel van de magneet die daarin zit. Het werkt heel simpel; je voert vragen en antwoorden in en telkens al je de case een stukje opent zie je de vraag en nog een stukje verder het antwoord. Zo kan je heel snel en simpel controleren of je je woordjes kent of de vragen voor je examen uit je hoofd kunt beantwoorden.

ipad-evernotepeek

Deze app is gratis in de App Store.

  • Evernote Peek

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.