Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #13

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2014, 9:41 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week onder andere een app om je eigen dagboek mee bij te houden.

Writr

Een dagboek bijhouden doen heel veel mensen. Writr is een dagboek app die je in staat stelt om je dagboek op een nieuwe manier bij te houden, met een aantal leuke invalshoeken. Writr probeert je te stimuleren door iedere dag 3 andere vragen te stellen die je kunt beantwoorden in je dagboek. Uiteraard kun je ook gewoon een dagboek bijhouden zonder de vraag te beantwoorden, maar ik vind het tof om te zien dat developers ook eens andere invalshoeken proberen te gebruiken. De app kost normaliter €1,99, maar je kunt hem gratis 30 dagen volledig uitproberen. Na die 30 dagen ben je waarschijnlijk helemaal overtuigd om de app te kopen.

writr

Writr is te downloaden uit de Windows Store (€1,99, 30 dagen proefperiode).

  • Writr

Videomomenten

De Videomomenten-app van Microsoft is de eerste videobewerker voor Windows tablets, en ook voor Windows Phone, mocht je die hebben. Dit is namelijk een universele app. Via de app kan je video’s opnemen om later te bewerken of je kan vanuit je tablet filmpjes inladen die je al eerder geschoten hebt.

Je kunt met de Videomomenten-app filmpjes “trimmen” (dat wil zeggen: bijknippen oftewel de beste momenten kiezen), muziek toevoegen, onderschriften toevoegen en als laatste je gemaakte filmpje delen via e-mail en/of sociale netwerken. Er zitten een heleboel leuke stijlen waaruit je kunt kiezen die je filmpje toch wat meer “af” maken. Ook kan je gewoon muziek gebruiken die je zelf op je tablet hebt staan. Gecombineerd met het feit dat Videomomenten compleet gratis is, maakt het de app tot een must-have als je ooit van plan bent om een leuk filmpje in elkaar te knutselen.

videomomenten

Videomomenten is gratis te downloaden uit de Windows Store.

  • Videomomenten

Quiksilver

Quiksilver, het bekende kledingmerk, heeft onlangs haar eigen Windows app uitgebracht. Via de app kun je direct kleding kopen en ook de laatste vette video’s die het bedrijf gemaakt heeft bekijken. De app ziet er erg mooi uit en is snel in het gebruik en is compleet gratis. Via mooie foto’s krijg je een goed idee welke kleding eventueel bij je zou passen. Soms worden links in de browser geopend, in plaats van in de app. Dit zijn waarschijnlijk kinderziektes, omdat je via de app wel kunt zoeken naar producten en rustig kunt kijken naar alle producten. Alle content wordt via internet geladen dus in principe hoef je de app nooit up te daten om de laatste producten te zien. Wel zo handig!

quiksilver

Quiksilver is gratis te downloaden uit de Windows Store.

  • Quiksilver

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.