Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #14

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2014, 11:31 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week onder andere twee toffe games!

HRS Hotels

Een hotel boeken kan bij een heleboel verschillende sites en apps, en HRS Hotels is daar één van. Wereldwijd hebben ze meer dan 25.000 hotels en via de nieuwe app voor Windows kan je die hotels eenvoudig boeken. De app ziet er overzichtelijk uit en je kunt veel relevante informatie over je gekozen hotel vinden in de app. Foto’s, beschikbaarheid en locatie tips: je vindt het allemaal. Kortom: mocht je binnenkort gaan reizen of wil je lekker een weekend weg, dan is de HRS Hotels app een prima aanvulling voor je app-collectie.

hrs-hotels

HRS Hotels is gratis te downloaden uit de Windows Store.

  • HRS Hotels

Wordament Snap Attack

De makers van het immens populaire Wordament hebben een nieuw spelletje ontwikkeld: Wordament Snap Attack. Ook in dit spel is het multiplayer element en de tijdsdruk weer van groot belang. Als speler moet je proberen binnen 2,5 minuut zoveel mogelijk  “snaps” te maken. Aan het eind van iedere ronde zie je direct een real-time klassement om te zien hoe je het hebt gedaan ten opzichte van de rest van de wereld.

Het scoresysteem is simpel: hoe meer letters in een snap, hoe meer punten het oplevert. Dit is dus een leuke manier om je woordenschat te testen en op te rafelen. Uiteraard houdt de game ook uitgebreide statistieken, zodat je zien waar je nog wat kunt verbeteren. Al met al is Wordament Snap Attack gewoon een must-have game die je minimaal een paar keer gespeeld moet hebben.

snapattack

Wordament Snap Attack is gratis te downloaden uit de Windows Store.

  • Wordament Snap Attack

Croc’s World

Croc’s World is een enorm leuk casual spelletje wat bij uitstek geschikt is voor de kleinsten onder ons. Het spel beschikt over 30 verschillende levels met uitdagende vijanden en mooie graphics. Het is in basis een spring en ren spelletje, waardoor iedereen direct begrijpt hoe je het moet spelen. Uiteraard zijn er ook blokjes die je moet pakken om je score te verhogen. Iedere score geeft een ander niveau weer (zoals Angry Birds). Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk blokjes pakt binnen een zo snel mogelijke tijd. Croc’s World is gewoon een leuke platformer om toe te voegen aan je collectie!

crocsworld

Croc’s World is gratis te downloaden uit de Windows Store.

  • Croc's World

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.