Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #15

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2014, 14:28 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week onder andere een heel populaire game!

Royal Revolt 2

Royal Revolt 2 is het vervolg op het succesvolle spel Royal Revolt, en versie 2 van deze game lijkt een nóg groter succes te worden door de toevoeging van een multiplayer modus. In dit simpele spelletje is het de bedoeling dat je kastelen van andere spelers aanvalt en verslaat. Dit doe je door met je “koning” en een zelf aan te passen legertje van soldaten, boogschutters en magiërs de obstakels van de tegenstander te verslaan. Uiteraard is het ook belangrijk om je verdediging in orde te hebben, zodat je zelf niet verslagen wordt.

Royal Revolt 2 is een enorm verslavend spelletje en geschikt voor alle leeftijden. Het is een universele app, dus zowel op PC’s en Windows Phones kan je het ook spelen. En misschien het mooiste van alles: Royal Revolt 2 is volledig gratis!

royalrevolt

Download Royal Revolt 2 gratis uit de Windows Store.

  • Royal Revolt 2

Shoppen 2.0

Shoppen 2.0 is een handige app als je graag veel winkelt op het internet. Het webwinkellandschap kan enorm uitgebreid zijn en met shoppen 2.0 heb je in één app alle grote webwinkels. Dit maakt het zoeken en browsen naar artikelen of kleding veel handiger en gemakkelijker.

Shoppen 2.0 is niet een erg mooie app qua design, maar de functionaliteit van deze app maakt het toch wel een must-have app. Niet meer steeds iedere site afzonderlijk bekijken, maar gewoon lekker makkelijk in één app! Ook Shoppen 2.0 is een universele app.

shoppen2

Download Shoppen 2.0 gratis uit de Windows Store.

  • Shoppen 2.0

Peilingen

Peilingen maakt gebruik van de data die Maurice de Hond wekelijks publiceert op Peil.nl. Via de app kan je iedere week dus zien wat de laatste voorspellingen zijn voor de verkiezingen. Zeker met de aankomende verkiezingen is het interessant om dit te volgen.

Peilingen is een universele en gratis app, maar ook Peilingen schiet op design gebied wat te kort. Desondanks is de app enorm handig en de enige van zijn soort in de Windows Store.

peilingen

Download Peilingen gratis uit de Windows Store.

  • Peilingen

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.