Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #16

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2014, 16:20 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week onder andere een flight tracker app!

Don’t Tap The White Tiles

Don’t Tap The White Tiles is een immens populair spelletje en met deze app kan je het spelletje nu ook op je Windows tablet spelen. Het principe is precies hetzelfde als op andere platforms: het is de bedoeling dat je alle zwarten vlakken “tapt” en de witte vlakken niet. Mocht je een zwart vlak missen, dan is het spel afgelopen. Het doel is uiteraard om een zo hoog mogelijke score te verkrijgen.

Don’t Tap The White Tiles is een gratis app en bevat geen advertentie’s. Een erg leuk spelletje waar je snel verslaafd aan zult raken.

donttapthewhite

Don’t Tap The White Tiles is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Don't Tap The White Tiles

Live Flight Tracking

Live Flight Tracking is een bekende app en is nu eindelijk ook beschikbaar voor Windows tablets. Het doet precies wat het zegt: vluchten tracken. Via de app kan je naar vluchten zoeken of via de satelliet weergave alle vluchten die op dat moment bezig zijn in de gaten houden. Erg leuk! Maar ook vooral: handig.

Vertragingen zie je meteen terug in de app. Wanneer je vrienden of familie moet ophalen van het vliegveld kan je via deze app mooi in de gaten houden waar ze op dit moment zijn en hoe laat hun vlucht aankomt. Zo kun je mooi op tijd klaar staan op het vliegveld!

flighttracker

Live Flight Tracking is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Live Flight Tracking

Cash!

Met Cash! houd je eenvoudig een huishoudboekje bij. Via deze app kan je namelijk inzicht krijgen in je persoonlijke geldstromen en goed zien waar je het meeste geld aan uitgeeft. Tegelijkertijd kan je ook in één oogopslag zien wat al je verschillende saldi zijn, zodat je altijd weet hoe je er financieel voor staat.

Een andere hele toffe feature van Cash! is het feit dat je direct je hele rekening kan importeren vanuit ING, Rabobank of ABN Amro. Andere banken worden in latere updates ondersteund. Zo heb je met één druk op de knop je gehele transactieoverzicht in de app staan!

cash

Cash! is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Cash!

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.