Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Pavilion x360 Windows 8.1 convertible te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2014, 11:19 CategorieWindows

Windows 8.1 convertibles winnen de laatste maanden flink aan populariteit en het Yoga-design dat Lenovo een tijdje terug in de markt zette wordt inmiddels door verschillende fabrikanten overgenomen. Ook HP heeft een dergelijke convertible ontwikkeld in de vorm van de Pavilion x360, welke inmiddels te koop is in Nederland voor een prijs van 449 euro.

De HP Pavilion x360 beschikt over een scharnier wat 360 graden kan draaien waardoor het apparaat in verschillende modi te gebruiken is. Zo kun je het apparaat als normale laptop inzetten maar ook als tablet wanneer het display compleet omgeklapt is. De twee overige posities zijn de tent-modus waarbij het scharnier naar boven wijst en de presentatie-modus waarbij het keyboard als standaard dient.

De convertible is voorzien van een 11.6-inch display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, draait op een Intel Pentium N3520-processor en is uitgerust met 4GB aan werkgeheugen. Ook beschikt de Pavilion x360 over een 500GB harddisk en een 8GB SSD, drie USB-poorten, een SD-kaartlezer, een HDMI-poort en Beats Audio speakers. Het apparaat draait op Windows 8.1-software.

De nieuwe convertible laptop is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland in de kleuren rood en zilver. De adviesprijs van de HP Pavilion x360 bedraagt 449 euro. In de prijsvergelijking onder dit artikel vind je de laagste prijzen.

  • Delen:
HP Pavilion x360
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.