Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G Pad 7.0: Foto’s en specificaties duiken op

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2014, 16:27 CategorieAndroid

LG staat vandaag vooral in de aandacht omdat ze een opvolger van de redelijk populaire LG G2 smartphone aan gaan kondigen. Op dit moment staat er in London handenvol journalisten te wachten op de presentatie, en tijdens dat wachten kon iemand van Frandroid op een andere locatie al wel vast een paar foto’s kieken van de onlangs aangekondigde LG G Pad 7.0. Naast een paar foto’s zijn er wat nieuwe details over de specificaties bekend.

LG G Pad 7.0 foto’s

LG-G-Pad-7.0-01

Het goede nieuws is dat de LG G Pad 7.0 lijkt op de renderings die gebruikt werden bij de officiële aankondiging van deze budget tablet. Zowel de voor- als achterkant kan je hier zien maar voor de volledige set foto’s kan je natuurlijk terecht bij Frandroid.

LG-G-Pad-7.0-06

LG G Pad specificaties

Dat de LG G Pad 7.0 een schermformaat van 7-inch heeft hadden we natuurlijk met al onze ervaring weten te deduceren. Nieuw is wel dat we nu weten dat de resolutie van dit scherm 1280 x 800 is en dat de tablet aangedreven wordt door een Snapdragon 400-processor en Adreno 305 GPU in combinatie met 1GB aan werkgeheugen. De camera aan de achterkant is 3.2 megapixel en selfie-schieter is 1.3 megapixel. Er is ook bespaard op het opslaggeheugen, want 8GB is niet veel. Gelukkig is er wel een MicroSD slot om het geheugen uit te breiden.

In tegenstelling tot de luxe aanvoelende G Pad 8.3 is de behuizing van de G Pad 7.0 gemaakt van plastic, ook lijkt de tablet iets te zijn aangekomen ten opzichte van de luxere LG G Pad 8.3 versie. Overigens gaan we ervan uit dat de specificaties en gebruikte materialen in alle nieuw aangekondigde G Pad tablets (7.0, 8.0 en 10.1) vergelijkbaar zullen zijn.

Prijs en beschikbaarheid

Op dit moment is er nog niets bekend over prijs en beschikbaarheid in Nederland. Natuurlijk zullen wij dat in een nieuw artikel delen zodra daar meer bekend over is.

Lees ook onze LG G Pad 8.3 review.

  • Delen:
LG G Pad 8.3
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.