Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech introduceert nieuwe versie Ultrathin Keyboard Cover voor iPad

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2014, 10:41 CategorieAccessoires

Logitech heeft al een groot assortiment accessoires voor tablets, met de Ultrathin Keyboard Cover voor de iPad als één van de populairste modellen. Deze week introduceert Logitech een verbeterde versie van deze cover.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover

De nieuwe Logitech Ultrathin Keyboard Cover is ontwikkeld voor de iPad Air, iPad mini en iPad mini met Retina-display. De nieuwe cover moet volgens de fabrikant een nog dunnere en lichtere bescherming van de tablet bieden, en daarnaast krijgen gebruikers meer opties voor het instellen van de gewenste kijkhoek. Logitech zegt dat de update vooral voortvloeit uit het veranderde gebruik van de iPad. Steeds meer mensen gebruiken de tablet voor het creëren van content en de nieuwe cover speelt hier op in.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover-ipad-2-1

In de nieuwe standaard kan de iPad in meerdere hoeken vastgezet worden dankzij een magnetische clip. De flexibele kijkhoek moet volgens de accessoire-fabrikant voor een comfortabele typ-ervaring. Het Bluetooth-toetsenbord beschikt net als de voorgaande versie over geoptimaliseerde lay-out, compleet met iOS-keuzetoetsen. De Ultrathin Keyboard Cover is voorzien van een verbeterd ontwerp dat dunner en lichter is. De cover is 6,4 millimeter dun en weegt hetzelfde als twee derde van het gewicht van de iPad. Dankzij een magnetische clip hecht de cover stevig aan de iPad. De cover is voorzien van een aluminium design en een hoogwaardige afwerking.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover-ipad-2-2

Prijs en beschikbaarheid

De Logitech Ultrathin Keyboard Cover voor iPad Air heeft een adviesprijs van 99,99 euro. De Ultrathin Keyboard Cover voor iPad mini en iPad mini met Retina-display heeft een adviesprijs van 79,99 euro. De producten zijn naar verwachting in Nederland beschikbaar vanaf juni 2014.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.