Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Asus Transformer Book Windows 8 convertible duikt op bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2014, 11:56 CategorieWindows

Volgende maand staat in Taiwan de Computex 2014 beurs gepland en het lijkt erop dat Asus deze beurs aangrijpt om verschillende nieuwe tablets, convertibles en hybrides te presenteren. Twee weken terug doken er al twee onaangekondigde Windows 8 convertibles van de Taiwanese fabrikant op bij de Amerikaanse FCC en vandaag is het de beurt aan een nieuwe Transformer Book met hybride design.

Asus TP500L convertible

Uit documenten van de FCC kunnen we halen dat Asus werkt aan een 15.6-inch convertible die als de TP500L door het leven gaat. Dit model beschikt, net als de eerder gespotte apparaten, over een scharnier waarmee het display 360 graden gedraaid kan worden. Hierdoor is het geheel als tablet, als laptop en twee standen daar tussenin te gebruiken. De TP500L komt grotendeels overeen met de N542L die we eerder tegenkwamen maar moet het doen zonder de ‘array’ microfoons voor ruisonderdrukking en komt met twee USB 2.0-poorten en een USB 3.0-poort in plaats van drie USB 3.0-poorten. Het lijkt dus om een goedkopere variant te gaan.

Asus-15-inch-convertible

Verder is de convertible voorzien van volwaardig keyboard met een numeriek keypad aan de rechterzijde, 4GB aan werkgeheugen, een Intel Haswell-processor, een SSD plus een HDD, een SD-kaartlezer, een HDMI-poort en een ethernetpoort. Het systeem draait, net als de andere modellen in de Transformer Book-serie, op Windows 8.1-software.

Asus Transformer Book-serie

Asus heeft momenteel al een aardige line-up hybride Transformer Book-modellen, waaronder de high-end Transformer Book T300 en de middenklasse Transformer Book T100TA. Ook zijn er al specificaties en afbeeldingen van de nog onaangekondigde Transformer Book T200TA met 11.6-inch display verschenen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.