Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Panasonic lanceert nieuwe versie Toughpad FZ-G1 met Windows 8.1 Pro

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2014, 15:17 CategorieWindows

Panasonic heeft tijdens de Enterprise Mobility Exchange een nieuwe versie van de Toughpad FZ-G1 gepresenteerd, een robuuste Windows-tablet voor de veeleisende professionele gebruiker. De vernieuwde versie van de 10.1-inch tablet biedt volgens de fabrikant betere prestaties en een langere batterijduur. De Toughpad FZ-G1 werd ontwikkeld om de productiviteit van mobiele werknemers in diverse sectoren zoals bijvoorbeeld de nutssector, industrie en field service te verhogen, aldus Panasonic.

De nieuwste versie van de Toughpad FZ-G1 beschikt over een Intel Core i5-4310U vPro-processor die voor een langere batterijautonomie tot 10 uur of tot 20 uur met de high capacity-batterij moet zorgen. De optionele ‘hot swap-functie’ maakt het mogelijk om de batterij tijdens het gebruik te wisselen zodat de tablet ononderbroken kan worden ingezet. De Toughpad FZ-G1 draait op Microsoft Windows 8.1 Pro zodat zakelijke gebruikers kunnen profiteren van de businessfuncties. Het IPS Panel ondersteunt daarbij bediening met handschoenen en heeft een helderheid van 800 cd/m².

Panasonic-Toughpad-mei-2014-2

Om aan de hoge eisen van professionele gebruikers te voldoen is de tablet voorzien van USB 3.0, Bluetooth 4.0, HDMI en Wireless LAN (met 802.11ac-technologie). USB 2.0, Micro SDXC, True Serial port, LAN-aansluiting, GPS (u-blox 8-module), barcode reader, geïntegreerde geheugenkaartlezer en een dubbele externe antenneaansluiting zijn optioneel. Met het MIL-STD-810G-certificaat en de IP65-rating voor stof- en waterdichtheid is de tablet buiten de deur beschermd.

De nieuwe versie van de Toughpad FZ-G1 is in juni 2014 verkrijgbaar. Een prijs is nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.