Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung werkt aan robuuste versie van Galaxy Tab 4’

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2014, 9:55 CategorieAndroid

Het lijkt erop dat Samsung aan een robuustere en waterdichte versie werkt van de Galaxy Tab 4 tablet-lijn. Samsung heeft in Noorwegen namelijk een trademark aangevraagd voor de term “Samsung Galaxy Tab4 Active”. De aanvraag is ondertussen alweer een maand oud maar lijkt op dit moment nog niet toegewezen te zijn.

Toegewezen of niet, het wijst er in ieder geval op dat de Koreaanse tabletfabrikant een nieuwe versie van hun Tab 4 lijn aan het overwegen is. Samsung kennende is het dit ook geen verassing, het bedrijf heeft nooit problemen mee gehad om hun productlijn zo breed mogelijk te maken. Een waterdichte en stootbestendige tablet zou een leuke uitbreiding betekenen. Een stap verder in robuustheid gaat Samsung al met de Galaxy Tab Kids tablet.

Op dit moment is het vooral Sony die tablets die een hoge tolerantie voor zowel vocht als stof hebben. De Sony Xperia Z2 tablet is hier het meest recente voorbeeld van.

De huidige Tab4 lijn van Samsung bestaat uit 3 verschillende tablets, vooral gedifferentieerd op basis van schermformaat; De Galaxy Tab 4 7.0, Galaxy Tab 4 8.0 en Galaxy Tab 4 10.1. Het is nog niet duidelijk voor welk schermformaat Samsung een “active” versie overweegt. Natuurlijk is een trademark-aanvraag op zichzelf nog niet genoeg om geld te wedden op de komst van een robuuste Galaxy Tab 4, we zullen zien.

De Galaxy Tab 4-tablets zijn natuurlijk in onze tablet database te vinden. Hier kun je alle specificaties bekijken en de tablets vergelijken met andere modellen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 4 (7.0)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.