Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Saturn geeft tablet cadeau bij aankoop tv

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2014, 19:03 CategorieActies

Het WK voetbal staat voor de deur en dat betekent traditiegetrouw dat veel mensen op zoek gaan naar een nieuwe tv. Als ook jij nog zoekende bent naar een nieuwe televisie maar ook graag een tablet zou willen hebben dan heeft Saturn nu een interessante actie. De winkel geeft namelijk bij verschillende tv’s een tablet cadeau.

WK-actie Saturn

Saturn is deze week gestart met een actie waarbij je bij aankoop van een nieuwe tv meteen een nieuwe tablet krijgt, zonder hiervoor bij te betalen. Bij verschillende televisies van Samsung, Sony, Philips en LG krijg je tot en met 23 juli een tablet cadeau.

Welke tablet je krijgt is afhankelijk van de tv die je kiest. Saturn geeft onder meer de LG Pad 8.3, de Apple iPad mini, de Samsung Galaxy Tab 3 (8.0), de Samsung Galaxy Tab 3 (10.1) en de Archos 97 Platinum gratis bij aankoop van een tv.

De actie is geldig in zowel de online webshop als de fysieke winkels van Saturn. Voor de webshop geldt echter dat de actie alleen in combinatie met een aantal specifieke modellen ingezet wordt. Een overzicht van deze modellen en de voorwaarden vind je op deze pagina.

Denk je dat Nederland kampioen wordt?

Overigens heeft Media Markt een hele andere maar wellicht nog betere actie voor de WK-fans. Als je namelijk gelooft dat Nederland de titel binnensleept dan krijg je het aankoopbedrag van je nieuwe tv terug. Meer over deze actie lees je op Homecinema Magazine.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.