Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sharp lanceert waterdichte Aquos Pad SH-06F

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2014, 13:17 CategorieAndroid

In Europa staat Sharp niet bekend om zijn tablets en smartphones, maar in Azië timmert het bedrijf flink aan de weg op dit gebied. Deze week introduceert Sharp wederom een nieuwe tablet, de 7-inch Aquos Pad SH-06F die waterdicht is.

De Sharp Aquos Pad SH-06F is een Android tablet met een aantal aantrekkelijke specificaties. Zo beschikt de tablet over een 7-inch IGZO lcd-display met een hoge resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels en draait het geheel op een Qualcomm Snapdragon 800-processor met vier kernen en een kloksnelheid van 2.3GHz per kern.

De processor wordt vergezeld door 2GB aan werkgeheugen en er is 32GB aan ruimte voor de opslag van media, data en apps. Middels een microSD-kaart van maximaal 128GB kan deze ruimte uitgebreid worden. Aan de voorzijde van de tablet zien we een 2.1 megapixel camera terug, en aan de achterzijde een 8.1 megapixel camera.

AQUOS PAD SH-06F-2

Verder is de Aquos Pad SH-06F uitgerust met WiFi en 4G/LTE voor draadloze communicatie, Bluetooth 4.0 en NFC voor het koppelen van accessoires en een 4.200mAh batterij. De tablet draait op Android 4.4.2 KitKat, heeft een waterdichte behuizing, is maar 8.4 millimeter dik en heeft een gewicht van 233 gram.

De Sharp Aquos Pad SH-06F moet in juni op de Chinese markt verschijnen. Over de prijs is nog niks bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.