Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties LG G Pad 7 gelekt in benchmark

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2014, 14:07 CategorieAndroid

Eerder deze week liet LG weten binnenkort drie nieuwe Android tablets op de markt te brengen. De Koreaanse fabrikant breidt de G Pad line-up uit met een 7-inch, een 8-inch en een 10.1-inch model. De specificaties liet LG echter achterwege maar vandaag is het 7-inch model reeds in een benchmarkdatabase opgedoken. Hieruit kunnen we de belangrijkste specificaties opmaken.

Het kleinste model uit de G Pad-serie wordt de 7-inch G Pad 7. Deze tablet is voorzien van een 7-inch display, maar meer maakte LG deze week niet bekend. In de database van AnTuTu is dit model vandaag echter gespot, met LG V400 als modelnummer. Uit de benchmarkinformatie kunnen we halen dat de tablet draait op een Qualcomm Snapdragon 400-processor met vier kernen en een kloksnelheid van 1.2GHz.

Verder beschikt de G Pad 7 over 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 3.2 megapixel camera aan de achterzijde en een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde. De tablet is voorzien van Android 4.4.2 KitKat-software met daar overheen een door LG ontwikkelde interface. LG liet eerder deze week wel weten dat de tablets met een aantal unieke features uitgerust worden. Zo is Knock Code aanwezig om de toestellen met taps op het scherm uit slaapstand te halen en kun je een smartphone koppelen met QPair 2.0. 

Wanneer de nieuwe G Pad tablets van LG exact naar Nederland komen en wat er voor betaald moet worden is nog niet duidelijk. Momenteel is alleen de in 2013 gelanceerde G Pad 8.3 te koop in Nederland. Lees ook onze LG G Pad 8.3 review.

  • Delen:
LG G Pad 8.3
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.