Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet in gebruik: Arvid Bux

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2014, 13:18 CategorieTablet in gebruik

Iedere week publiceren we een kort interview met een tabletgebruiker. We vinden het niet alleen leuk om te weten welke tablet gebruikt wordt maar willen ook graag weten welke apps en accessoires een belangrijke rol spelen tijdens het dagelijks gebruik van de tablet. Tot slot willen we graag weten wat de ideale tablet zou zijn volgens de geïnterviewde.

Wie ben je en welke tablet gebruik je?

Ik ben Arvid Bux. Woonachtig in het zuiden van het land, vaker in een vliegtuig dan thuis, Technology Evangelist, Blogger, fAndroid, Google Ambassador, Space Enthusiast, Early Adopter, Trendwatcher.

Ik gebruik een Google Nexus 7 2013 maar ook een Google Nexus 10. Ik gebruik eigenlijk alleen maar Nexus-apparaten omdat ik graag de vanilla Android-ervaring heb. Daarbij zijn de apparaten mooi geprijsd en vind ik de afwerking ook mooi.

Wat zijn je favoriete apps?

Welke app is je ‘Guilty Pleasure’?

Eigenlijk heb ik geen apps waar ik me voor schaam. Ik speel af en toe wel eens Aviation Empire, maar dat is het dan ook wel gelijk. Daarnaast heb ik ook tijdschrift.nl om de Donald Duck te lezen.

Speelt de tablet een speciale rol in je dagelijkse workflow?

Zeker wel. Lezen van content (feedly/pocket) doe ik vooral op mijn tablets. Ook het lezen van boeken (Books), Magazine (Newsstand) en de Donald Duck (tijdschrift.nl) doe ik via de tablet. Voor het lezen van tech en dagelijks nieuws, ga ik vaak op mijn PC of telefoon snel door wat content heen en zet ik dit klaar via Pocket. Op de tablet lees ik dan of Pocket of Feedly. Feedly gebruik ik dan ook wel weer om content richting Pocket te sturen. Plume gebruik ik dan weer als ik op de bank zit of ergens op locatie ben om makkelijk gebruik te kunnen maken van Twitter. Het tonen van meerdere kolommen is gewoon een must.

Arvid's Homescreen en Donald Duck collectie

Heb je een favoriete accessoire?

Verschillende zelfs!

Hoe ziet jouw ideale tablet eruit?

Een tablet met een scherm tussen de 8 en 10 Inch, goede batterij waarbij ik zeker 3 of 4 dagen vol gebruik kan maken van het apparaat en wellicht de mogelijk om via de tablet de mobiel op te laden (zeker als je wilt tetheren). Ook zou ik graag een ingebouwde standaard, een goede microfoon en nog betere speakers zien in mijn ideale tablet.

Lees meer Tablet in Gebruik interviews.

  • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.