Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba introduceert 7-inch Excite Go Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2014, 15:22 CategorieAndroid

Naast twee goedkope Windows 8 tablets introduceert Toshiba vandaag een goedkope tablet in de Android line-up. Het nieuwe model gaat onder de naam Excite Go en beschikt over een 7-inch display. In de VS wordt de tablet verkocht voor een prijs van 110 dollar.

Toshiba Excite Go

De Toshiba Excite Go is de kleinere broer van de vorig jaar gelanceerde Excite Pure en Excite Pro. De tablet is op alle vlakken kleiner en minder dan de andere leden van de Excite-familie maar krijgt dan ook een aantrekkelijker prijskaartje.

De tablet is voorzien van een 7-inch display met een 1.024 bij 600 pixels resolutie, wat voor een 7-inch model aan de lage kant is kijkend naar de concurrentie. Onder de motorkap zien we een Intel Atom Bay Trail quadcore-processor terug, vergezeld door 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslaggeheugen.

Toshiba-Excite-Go-2

Verder is de Toshiba Excite Go uitgerust met een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden met maximaal 128GB, een batterijduur van ongeveer 6.5 uur en Android 4.4 KitKat als besturingssysteem. Toshiba levert standaard Quick Office-apps voor het bewerken van documenten mee. De tablet komt in een witte en een zilveren afwerking.

Prijs en beschikbaarheid

De Toshiba Excite Go moet vanaf begin juli in de Amerikaanse schappen liggen voor een prijs van 110 dollar. Of en wanneer de tablet naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.