Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba komt met Satellite Click 2 Windows 8.1 convertibles

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2014, 16:10 CategorieWindows

Naast twee nieuwe Windows 8 tablets introduceert Toshiba twee nieuwe Windows 8 convertibles. De nieuwe Satellite Click 2 L30W en Satellite Click 2 Pro P30W beschikken over een hybride design waarbij het display los als tablet gebruikt kan worden. In combinatie met het keyboard dock kunnen beide apparaten als laptop ingezet worden. Het instapmodel is de Satellite Click 2 L30W, terwijl de Satellite Click 2 Pro P30W het high-end model is.

Toshiba Satellite Click 2 L30W

De Satellite Click 2 L30W is voorzien van een 13.3-inch ips lcd-display met een 1.366 bij 768 pixels resolutie en een anti-vingerafdrukcoating die voor een schoon scherm moet zorgen. Het geheel wordt aangestuurd door een Intel Celeron N2830-processor, vergezeld door 4GB aan werkgeheugen en een 500GB harddisk.

Toshiba-Satellite-Click-2-1

Verder is de hybride laptop uitgerust met Onkyo-speakers met DTS Sound-ondersteuning, een volwaardige USB 2.0-poort, een microHDMI-aansluiting, een HD-webcam, een volwaardige SD-kaartlezer, Bluetooth 4.0, Wireless Display-technologie en een batterijduur van 8 uur. Het keyboard dock beschikt daarnaast over een volwaardige USB 3.0-poort. Het geheel draait op een 64-bit-versie van Windows 8.1.

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W

De Pro-variant, de Satellite Click 2 Pro P30W, is voorzien van eenzelfde 13.3-inch display maar dan met een hogere resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. Onder de motorkap zien we een dualcore Intel Core i5 Haswell-processor terug, vergezeld door 4GB aan werkgeheugen en 128GB SSD opslaggeheugen.

Toshiba-Satellite-Click-2-Pro

De tablet is daarnaast voorzien van een microHDMI-uitgang, een volwaardige USB 2.0-poort, een microSD-kaartlezer, een webcam aan de voorzijde, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, Bluetooth 4.0 en Wireless Display-ondersteuning. Het dock is daarnaast uitgerust met twee USB 3.0-poorten, een volwaardige HDMI-poort en een volwaardige SD-kaartlezer. In plaats van onkyo-speakers maakt dit model gebruik van Harman Kardon-speakers. Ook de Pro-variant draait op Windows 8.1-software.

Beschikbaarheid en prijzen

Zowel de Satellite Click 2 L30W als de Satellite Click 2 Pro P30W detachable laptop zijn verkrijgbaar vanaf eind juni 2014 voor adviesprijzen van respectievelijk 599 en 999 euro.

  • Delen:
Toshiba Satellite Click 2 L30W
Windows 8
Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W
Windows 8

Reacties

  1. HG
    27 mei, 2014 om 19:26

    128GB voor een high-end model is wel karig. Ik wil best iets meer betalen, maar dan wel voor 256GB. Zit je toch net wat ruimer.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.