Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twee nieuwe reclames voor Apple’s iPad Air

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2014, 12:17 CategorieApple

Apple heeft sinds een paar maanden een campagne lopen voor de iPad. In plaats van de aandacht te vestigen op het type processor, het aantal pixels op het scherm of de manier waarop kunstige wijze unibody producten ontworpen worden, richt de Your Verse-campagne zich op verhalen over de rol die de iPad speelt in het leven van gebruikers. Vandaag zijn er twee nieuwe verhalen bijgekomen in deze campagne.

Apple – Jouw Verhaal

Natuurlijk is er een overzicht van alle reclames te vinden op de speciale verzamelpagina op Apple.nl, waar Your Verse overigens “Jouw Verhaal” heet. De nieuwste verhalen zijn echter alleen nog maar op de Amerikaanse variant van die pagina te zien.

Esa-Pekka Salonen’s verhaal

In onderstaande reclame is het verhaal van componist Esa-Pekka Salonen te zien, die zijn iPad gebruikt om zijn dagelijkse inspiratiebronnen te vangen. Om dat vervolgens om te zetten in muziek.

Chérie King’s verhaal

Het andere nieuwe verhaal laat zien hoe Chérie King haar iPad Air meeneemt op al haar reizen over de wereld. Natuurlijk heeft de iPad een belangrijke rol in planning van de trips en communicatie met het thuisfront.

Nieuwe iPads

Natuurlijk verwachten we dat Apple ook dit jaar weer nieuwe (generaties) van hun producten op de markt brengt, en dat ze dat doen op hetzelfde moment als ze dat eerdere jaren ook al deden. Misschien komt Apple dit jaar wel met een grotere iPad, gericht op zakelijke gebruikers en studenten. Of misschien ook niet. Het eerste evenement dat in ieder geval nu op de planning staat is WWDC, waar we hopelijk meer te weten gaan komen over iOS 8, de nieuwste versie van het besturingssysteem voor iPad en iPhone.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS
Apple iPad mini retina
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.