Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Aspire Switch 10 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2014, 11:07 CategorieWindows

Sinds vandaag kun je in Nederland naar de winkel voor de nieuwe Acer Aspire Switch 10. Deze hybride Windows 8 tablet ligt in de winkel voor een adviesprijs vanaf 349 euro. Hiervoor krijg je onder meer een Intel Bay Trail-processor en Office 2013.

De Acer Aspire Switch 10 is de nieuwste Windows 8 tablet van de Taiwanese fabrikant. De tablet is een zogenaamde hybride, wat inhoudt dat je het display als losse tablet kunt gebruiken maar in combinatie met het meegeleverde dock het geheel als laptop in kunt zetten.

De tablet is uitgerust met een 10.1-inch ips lcd-display dat een resolutie van 1.366 bij 768 pixels heeft en draait op een Intel Atom Bay Trail Z3745-processor met een kloksnelheid van 1.33GHz. Ook is de tablet voorzien van 2GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan opslaggeheugen.

Acer-Aspire-Switch-10-6

De Aspire Switch 10 komt met een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden, een microUSB- en een microHDMI-poort, Bluetooth 4.0 en WiFi voor draadloze communicatie, en een volwaardige USB-poort in het keyboard dock. Dit dock beschikt over een QWERTY-keyboard maar moet het zonder accu stellen.

Acer levert Windows 8.1-software mee en biedt daarnaast toegang tot een gratis versie van Office 2013. In combinatie met dock kan het geheel in vier modi gebruikt worden, mede dankzij een verbeterd scharnier waardoor de tablet ook andersom in het dock geplaatst kan worden.

De Acer Aspire Switch 10 kan gekocht worden voor een adviesprijs vanaf 349 euro. Hiervoor krijg je de 32GB-versie. Ook de 64GB-versie ligt al bij diverse winkels in de schappen. In onderstaande prijsvergelijking vind je de laagste prijzen. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Acer Aspire Switch 10.

Lees ook onze Acer Aspire Switch 10 hands-on review.

  • Delen:
Acer Aspire Switch 10
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.