Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

AllCast-app voor Android krijgt nieuwe interface voor tablets

Geschreven door
Geplaatst op16 juni 2014, 22:07 CategorieAndroid

De Google Chromecast is sinds een drietal maanden in Nederland te koop en biedt gebruikers van onder meer Android tablets en smartphones de mogelijkheid om content naar een tv te streamen. Een populaire app om content naar de Chromecast te streamen is AllCast, maar deze app kan veel meer.

Er zijn al heel wat apps die video’s en foto’s naar de onlangs uitgebrachte Chromecast-stick kunnen streamen maar er zijn maar weinig apps die ook streamen naar andere apparaten. AllCast is een dergelijke app en maakt het mogelijk je media te streamen naar onder meer een Apple TV, een Smart tv, een Xbox 360, een Chromecast, Xbox One en een Roku mediabox.

Vandaag heeft de ontwikkelaar van AllCast een grote update doorgevoerd. Met name de interface heeft make-over gekregen. Voor gebruikers van tablets is de weergave geoptimaliseerd waardoor je voortaan twee delen te zien krijgt. Links krijg je een lijst met bestanden te zien en rechts een afspeelvenster. Voor het weergeven van foto’s is de interface ook aangepast, plus je kunt nu middels swipe-bewegingen door de foto’s bladeren. Daarnaast zijn er nieuwe mogelijkheden voor het tonen van een diavoorstelling toegevoegd, wordt het afspelen automatisch gepauzeerd wanneer je een telefoongesprek ontvangt en zijn er diverse kleine problemen opgelost.

AllCast is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar deze versie kent een limiet van 5 minuten streamen. De volledige versie is te downloaden voor 3,65 euro.

  • AllCast
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.