Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 4.4.3 KitKat-update Google Nexus 7 van start

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2014, 17:56 CategorieAndroid

We hebben het al enkele weken over de Android 4.4.3 KitKat-update maar nog steeds wordt de update niet uitgerold. Dat lijkt echter niet lang meer te duren want de Amerikaanse tak van T-Mobile maakt vandaag bekend dat de uitrol voor de Google Nexus 5 smartphone en de Google Nexus 7 (2013) tablet in de startblokken staat.

We weten inmiddels al wel wat Android 4.4.3 KitKat ons zal brengen maar erg enthousiast hoeven we er als tabletgebruikers niet van te worden. De update brengt geen nieuwe features of functies maar is vooral gericht op het oplossen van diverse bugs. Onlangs verscheen een hele lijst met verbeteringen binnen Android 4.4.3 KitKat online, onder meer met een oplossing voor een bug in de camera-app.

Volgens de Amerikaanse tak van T-Mobile wordt de update voor de Google Nexus 5 en Google Nexus 7 vandaag nog uitgerold. De update wordt waarschijnlijk direct door Google aangeboden en verschijnt als notificaties op je tablet of smartphone. Google zelf heft nog niks bevestigd dus we moeten nog een slag om de arm houden. Mocht je de update ontvangen hebben dan lezen we dat graag terug in de reacties onder dit artikel.

Overing vindt eind deze maand Google I/O plaats, een conferentie voor ontwikkelaars waar Google mogelijk meer informatie geeft over de volgende versie van Android. De verwachting is dat we hier ook de veelbesproken Google Nexus 8 gaan zien.

 • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)

Reacties

 1. Cees Medema
  05 juni, 2014 om 10:35

  Dus geen update op de Nexus 2012?!

 2. Cees Medema
  05 juni, 2014 om 18:33

  Dus geen update op mijn Nexus 2012?!

  • Martijn Chel
   05 juni, 2014 om 18:39

   Als het goed is wel. Wordt inmiddels ook uitgerold.

   • Cees Medema
    05 juni, 2014 om 18:42

    Dankjewel. Hele geruststelling. Vooral die bugs….

 3. Rien Zwiers
  07 juni, 2014 om 21:44

  Heb hem binnen. Merk niets van enige verbetering.

 4. Cees Medema
  07 juni, 2014 om 21:49

  Ik nog niet, dus ook geen verbetering. Als de belangrijkste foutjes er maar uit zijn en het voelt beter om weer ¨bij te zijn¨ toch?! Dank voor de melding. Nu ik nog en wellicht anderen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.