Android 4.4.4 KitKat-update naar Nexus-apparaten uitgerold

20 juni 2014 1 Minuut 16 Reacties
Android-4-4-KitKat-retina

Het is nog maar ruim twee weken geleden dat Google van start ging met de uitrol van Android 4.4.3 KitKat maar vandaag is de internetgigant al begonnen met een nieuwe update. Android 4.4.4 KitKat wordt op dit moment uitgerold naar onder meer de Google Nexus 10 en Google Nexus 7.

Android 4.4.3

Over Android 4.4.3 KitKat gingen al een tijdje geruchten en begin juni bevestigde Google eindelijk ook zelf dat er een update klaarstond. Deze update brengt echter voornamelijk oplossingen voor kleine problemen en geen nieuwe features of functies. Hoewel de update nog niet eens op alle Nexus-apparaten gedownload is wordt sinds afgelopen nacht de volgende update al aangeboden.

Android 4.4.4

AndroidPolice meldt dat Google begonnen is met de uitrol van Android 4.4.4 KitKat. Deze versie van het besturingssysteem brengt net als de vorige versie geen vernieuwingen en staat vooral in het teken van extra beveiliging. Eén van de meest belangrijke wijzigingen heeft te maken met OpenSSL, waarmee kwaadwillenden aan de slag konden door een kwetsbaarheid.

Update voor Nexus-tablets

De kleine update wordt sinds afgelopen nacht uitgerold naar de eerste Nexus-apparaten. Ben je bezitter van een Nexus 7 (2012), Nexus 7 (2013) of Nexus 10 dan krijg je de update automatisch aangeboden. Als je zelf aan de slag wilt dan vind je de factory images op deze pagina. Mocht je de update geïnstalleerd hebben dan horen we graag in de reacties hieronder wat je ervaringen zijn.

Reacties (16)