Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Angry Birds Epic voor Android en iOS vanaf nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2014, 16:21 CategorieApplicaties

Rovio, het bedrijf achter een van de meest succesvolle gaming-franchises ooit, heeft vandaag Angry Birds Epic wereldwijd gelanceerd. Angry Birds Epic is de nieuwst titel in de serie boze vogel-spellen. Opvallend is dat juist dat gooien met vogels nu niet meer voorop staat, Angry Birds Epic is namelijk een rollenspel.

Angry Birds Epic

Deze nieuwste titel was overigens in beperkte markten al even beschikbaar, een spel als dit moet natuurlijk grondig getest worden. Naar verwachting zullen velen dit gratis spel namelijk wel even gaan bekijken. Zoals gezegd is het niet het bekende gooien van vogels richting varkens maar is dit dus een role-playing game, zoals World of Warcraft en Force of Empires. Het gaat hier natuurlijk nog wel om het verslaan van de aartsvijand (of het nu varkens of vogels zijn). Om de kans op succes te vergroten moeten er wapens en magie verzameld worden om dit dan vervolgens tactisch in te zetten.

Angry Birds Epic Trailer

Een paar maanden geleden toonde Rovio al een trailer van dit nieuwe spel:

Vanaf nu beschikbaar in de App Store

Angry Birds Epic is vanaf nu te downloaden in de verschillende app stores, helemaal gratis!

 • Angry Birds Epic
 • Delen:

Reacties

 1. Julian
  05 maart, 2015 om 16:47

  Ik sta op de top 5( vijfde beste zelf) bij de arena’s!
  Ik heb 1 goude beker waar een 1 op staat!
  Ik wou dat Angry Birds Epic het populairste spel ooit was!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.