Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus introduceert nieuwe Fonepad 7 (FE375CG)

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2014, 12:07 CategorieAndroid

Met al heel wat Fonepad tablets op de markt en zelfs een nieuwe Fonepad 8 met 8-inch display die vandaag geïntroduceerd werd is het assortiment tablets waarmee gebeld kan worden blijkbaar nog niet groot genoeg. Asus introduceert vandaag namelijk wederom een 7-inch model.

Asus Fonepad 7

Het nieuwe model gaat onder de naam Fonepad 7 (FE375CG) en beschikt over een 7-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en kan net als alle andere modellen uit de serie gebruikt worden als smartphone, bijvoorbeeld voor het voeren van telefoongesprekken, en als tablet. Ook is er de mogelijkheid voor mobiel internet via 3G.

Asus-fonepad-7-FE375CG-1

Onder de motorkap van de Fonepad 7 zien we een 64-bitIntel Atom Z3560-processor met een kloksnelheid van 1.8GHz terug, vergezeld door 1GB aan werkgeheugen en 8GB of 16GB aan opslaggeheugen. Verder is de tablet uitgerust met Bluetooth 4.0, Wif, een microSD-kaartlezer, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel camera aan de voorzijde en Android 4.4 KitKat als besturingssysteem. De tablet komt met stereospeakers aan de voorzijde en wordt in een zwarte, een witte, een gouden en een rode variant gelanceerd.

Prijs en beschikbaarheid

Helaas heeft Asus nog niks bekendgemaakt over de prijs en beschikbaarheid van de nieuwe Fonepad-tablets. De verwachting is dat ze deze zomer op de markt verschijnen maar of ze ook naar Nederland komen is onbekend.

  • Delen:
Asus Fonepad 7 (FE375CG)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.