Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus lanceert nieuwe middenklasse MeMO Pad tablets

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2014, 11:41 CategorieAndroid

Asus heeft tijdens Computex 2014 een groot aantal nieuwe tablets gepresenteerd. Zo zagen we onder meer de Fonepad 8 en de MeMO Pad 8 met full hd-display al voorbij komen. De Taiwanese fabrikant komt ook met twee nieuwe middenklasse MeMO Pad tablets; de MeMO Pad 7 en de MeMO Pad 8.

Asus MeMO Pad tablets

De nieuwe Asus MeMO Pad tablets hebben een formaat van 7-inch (ME176C) en 8-inch (ME181C) en draaien op Android 4.4.2 KitKat-software. Beide modellen beschikken over dezelfde specificaties, waaronder een ips lcd-display met een 1.280 bij 800 pixels resolutie en een 64-bit Intel Atom Z3745-processor met een maximale kloksnelheid van 1.86GHz.

Asus-MeMO-Pad-7

Verder zijn beide modellen uitgerust met Bluetooth 4.0, WiFi, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een microUSB-poort en een microSD-kaartlezer om het opslaggeheugen van 16GB uit te breiden.

Asus-MeMO-pad-8-ME181C-2

Video

In onderstaande video worden de belangrijkste features van de nieuwe Asus MeMO Pad 7 uitgelicht.

Prijs en beschikbaarheid

De Asus MeMO Pad 7 (ME176C) wordt in een witte, zwarte, blauwe, rode en gele variant gelanceerd. De MeMO Pad 8 (ME181C) komt in een witte, zwarte, gouden en paarse variant op de markt. Beide modellen moeten vanaf half juni in de schappen liggen. Over de prijs en beschikbaarheid in Nederland is nog niks bekend.

  • Delen:
Asus MeMO Pad 8 (ME181CX)
Android KitKat (4.4)
Asus MeMO Pad 7 (ME176C en ME176CX)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.