Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus onthult nieuwe MeMO Pad 7 (ME170C)

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2014, 12:30 CategorieAndroid

Hij is nog niet officieel aangekondigd maar op de website van Asus is sinds eind vorige week de nieuwe MeMO Pad 7 (ME170C) te vinden. Dit model is één van de opvolgers van de MeMO Pad HD 7 die alweer anderhalf jaar geleden op de markt gebracht werd. Ook de nieuwe versie is een instapmodel dat voor een prijs van rond de 100 euro verkocht zal worden.

Volgende week vindt in Taiwan de Computex 2014-beurs plaats en onder meer Toshiba en Acer hebben al laten weten wat ze daar zullen presenteren. Waarmee Asus komt is vooralsnog de grote vraag maar als we de lekken en geruchten mogen geloven komt de Taiwanese fabrikant met heel wat nieuwe tablets en convertibles.

Asus-MeMO-Pad-7-ME170C-2

Eén van de nieuwe modellen is waarschijnlijk de MeMO Pad 7 (ME170C) die reeds op de website van Asus te vinden is. Qua uiterlijk komt dit model grotendeels overeen met de ME176C die we vorige maand voorbij zagen komen maar qua specificaties is deze versie wat minder rijkelijk uitgerust. Zo beschikt de tablet over een 7-inch display met een resolutie van 1.-24 bij 600 pixels, een Intel Celeron Z2520 dualcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 4 tot 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden. Ook zien we een 2 megapixel camera, een 0.3 megapixel webcam, Bluetooth 4.0, WiFi met Miracast-ondersteuning, gps en een 3.950mAh batterij terug. De MeMO Pad 7 draait op Android 4.4 KitKat met daar overheen de Zen UI interface van Asus.

De verwachting is dat Asus de MeMO Pad 7 (ME170C) volgende week officieel presenteert. Dan krijgen we mogelijk ook meer te horen over de prijs en beschikbaarheid in Nederland.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad HD 7 (ME173)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.