Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus publiceert promotievideo Transformer Pad TF103C

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2014, 11:32 CategorieAndroid

Hij was al een keer bij een Nederlandse webwinkel opgedoken maar deze week heeft Asus de langverwachte Transformer Pad TF103C officieel gepresenteerd. Het nieuwe instapmodel in de hybride Transformer Pad-familie beschikt over middenklasse specs maar komt ook met een aantrekkelijk prijskaartje. Vandaag heeft Asus een promotievideo van het apparaat online gezet.

De nieuwe Transformer Pad TF103C is een 10.1-inch tablet die wanneer gekoppeld met het meegeleverde keyboard dock tot laptop omgevormd kan worden. Het ips lcd-display heeft een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en het geheel wordt aangestuurd door een quadcore Intel Z3745 Bay Trail-processor. Onder de motorkap zien we verder 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden terug.

De Transformer Pad TF103C is voorzien van een metallic design, heeft een profiel van 9.9 millimeter en weegt 550 gram. De stereospeakers met Asus SonicMaster-technologie moeten voor een indrukwekkende audioweergave zorgen. In combinatie met dock gaat het geheel ongeveer 10 uur mee op een volle accu. In onderstaande video worden de belangrijkste features van de Transformer Pad TF103C uitgelicht.

De Asus Transformer Pad TF103C moet vanaf volgende maand in de Nederlandse winkels liggen voor een prijs vanaf 279 euro. Asus lanceert ook de Transformer Pad TF303CL, een 10.1-inch Android hybride met een hoge resolutie display, meer werkgeheugen en meer opslaggeheugen. Beide modellen draaien op Android 4.4 KitKat.

  • Delen:
Asus Transformer Pad TF103C
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.