Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus toont Transformer T300 Chi: Dunne 12.5 inch Windows 8 hybride

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2014, 11:38 CategorieWindows

Asus heeft de laatste maanden niet stilgezeten want het nieuws blijft maar komen vandaag. Naast nieuwe Android apparaten en Windows machines komen ze ook met apparaten tussen beiden systemen in. Ook lijkt de strijdt met Microsoft nog steeds populair, want met de Asus Transformer Book T300 Chi durven ze de vergelijking met de Surface Pro 3 aan.

Asus Transformer T300 Chi

Net als de eerder genoemde Microsoft Surface Pro 3 specificaties heeft deze Transformer Book T300 Chi een extra groot scherm (12.5 inch). Net als schermformaat komt ook de resolutie van 2160 x 1440 overeen. Deze Transformer T300 Chi is vooral bijzonder door een ultra-dun design. Het tablet-deel zelf is maar 7.3mm dik, in combinatie met het toetsenbord komt het totaalpakket ook nog steeds onder de 15 millimeter uit (14.3mm). Dat dat is niets minder dan indrukwekkend.

Of de Transformer Book T300 Chi gaat draaien op een processor met Intel’s Broadwell design of ‘gewoon’ met een Intel Haswell processor is nog niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten is dat Asus voor een fanless design is gegaan, wat betekent dat er geen draaiende ventilator in de Transformer Book T300 Chi te vinden is om de boel koel te houden. Mocht de keuze zijn gevallen op de nieuwe processor met Broadwell design dan moeten we nog even wachten op de lancering van deze hybride (herfst), een keuze voor de ultramobile optie binnen de Haswell lijn zou betekenen dat we al sneller naar de winkel kunnen voor deze Transformer Book T300 Chi.

De Transformer Book T300 Chi komt in de bekende zilver/champagne kleur maar ook in het zwart.

Transformer T300 Chi zwart

Asus op Computex

Zoals al aangegeven heeft Asus de laatste maanden niet stilgezeten, en zijn ze tot de tanden met nieuwe producten bewapend naar Computex 2014 gekomen. Het meest bijzondere nieuwe product is de Asus Transformer Book V, een all-in-one hybride. Maar Asus heeft ook een nieuwe Asus Fonepad 8, Asus MeMO Pad 8 en Asus MeMO Pad 7 onthult.

Prijs en beschikbaarheid in Nederland

Op dit moment is er nog niets bekend over een eventuele komst van deze Transformer T300 Chi naar Nederland. Ook heeft Asus nog niets losgelaten over een eventuele prijs van deze machine.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.