Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Transformer Book T200TA duikt op tijdens Computex 2014

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2014, 9:27 CategorieWindows

Er wordt in het persbericht van Asus met geen word over gerept maar de nieuwe Transformer Book T200TA verscheen wel op de beursvloer van Computex 2014. De collega’s van MobileGeeks hebben kort met de nieuwe hybride kunnen spelen en dit op video vastgelegd.

Eén van de populairste betaalbare Windows 8 hybriden die je momenteel op de Nederlandse markt kunt vinden is de Transformer Book T100TA. Dit 10.1-inch apparaat biedt voor een prijs van 349 euro prima prestaties en wordt zelfs met een gratis versie van Office geleverd. Voor diegenen die echter een iets groter display prefereren wordt de Transformer Book T200TA op de markt gebracht.

Dit nieuwe model is net als zijn kleinere broer een hybride, een tablet die gekoppeld kan worden aan een keyboard dock, en draait op Windows 8.1. Dit model beschikt over 11.6-inch ips lcd-display met een 1.366 bij 768 pixels resolutie, een Intel Atom Z3775-processor, vergezeld door 2GB aan werkgeheugen, 32GB of 64GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden.

Verder komt de T200TA met een microUSB-poort, een microHDMI-uitgang, een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 38Wh accu. Het dock is voorzien van een groot trackpad, een QWERTY-keyboard, een USB 3.0- en 2.0-poort en een ethernetpoort. Optioneel is het dock inclusief 500GB harddisk te verkrijgen.

De Asus Transformer Book T200TA is één van de vele nieuwe tablets en hybriden die Asus dit jaar meenam naar Computex 2014. Zo introduceerde de Taiwanese fabrikant ook de opvallende Transformer Book V, de zeer slanke Transformer Book T300 Chi en de Transformer Book Flip convertible.

Asus heeft de Transformer Book T200TA zelf nog niet officieel aangekondigd. Het is dus nog niet duidelijk wanneer het apparaat in Nederland te koop is. De verwachting is dat de prijs bij 399 euro zal beginnen.

  • Delen:
Asus Transformer Book T200 (T200TA)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.