Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #47

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2014, 11:15 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week twee apps voor sport en het nieuws.

Eurosport Player

Deze zomer zijn er heel veel sportevenementen, echter worden ze niet allemaal uitgezonden op de publieke zenders. Eurosport zendt deze sporten allemaal wel uit. Als je geen Eurosport in je zenderpakket heb, of gewoon op je iPad wilt kijken, is er de Eurosport Player. Daarmee kan je live kijken naar alles wat Eurosport uitzendt, op je iPad.

ipad-eurosportplayer

Deze app is gratis in de App Store, je hebt echter wel een abonnement nodig à 4,49 euro per maand.

  • Eurosport Player

NOS FIFA WK 2014

Vorige week stond in deze reeks van artikelen ook al een stukje over een app voor het WK. Deze app is echter door de NOS gemaakt en daar zit dus een hele redactie achter. Voordeel van deze app is dat je ook video’s kan zien en de app er heel mooi uit ziet. Verder zit alles erin wat je ervan mag verwachten, dus een speelschema, klassement etcetera.

ipad-nosfifawk2014

Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store.

  • NOS FIFA WK 2014

News Republic

We kennen allemaal de apps om het nieuws mee te bekijken, RTL Nieuws, Nu.nl enzovoorts. News Republic werkt anders, je bepaalt namelijk zelf wat voor nieuws je te zien krijgt. Als je een account aanmaakt moet je verschillende onderwerpen kiezen die je aanspreken, alle relevante artikelen voor jou worden dan weergegeven op het hoofdscherm en je kan eventueel per categorie het nieuws bekijken.

ipad-newsrepublic

Deze app is gratis in de App Store.

  • News Republic

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.