Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #49

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2014, 14:05 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week o.a. een app voor Instagram op je iPad.

Flow

Instagram heeft geen eigen app voor de iPad. Je kan wel de iPhone app installeren maar dan maak je geen gebruik van de ruimte die je extra hebt op je tablet. Met Flow for Instagram maak je daar wel gebruik van. De app zelf ziet er erg mooi uit en profielen van gebruikers zien eruit zoals de afbeelding hieronder. Je ziet dus meerdere foto’s tegelijk en je maakt gebruik van de extra ruimte die je hebt op een iPad t.o.v. een iPhone.

ipad-flowinstagram

Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store.

  • Flow for Instagram

NUsport

De Nu.nl app is er al een tijdje, maar nu is er een speciale NUsport app. Deze app is zoals de naam al aangeeft speciaal gericht op sport. Het laatste sportnieuws, live tussenstanden, slideshows, alles zit erin. Bovendien zijn er speciale categorieën voor sportevenementen zoals het WK of de Tour de France. Bovendien ziet de app er mooi uit en zijn foto’s erg aanwezig en in retina-kwaliteit.

ipad-nusport

Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store.

  • NUsport

Trein+ Informatiebord

In de app van de NS zitten veel functies. Eén daarvan is het zien welke treinen binnenkort vertrekken van een bepaald station. Trein+ doet alleen dat. Het voordeel is dat je supersnel kan zien welke treinen vertrekken. Het station wordt automatisch gekozen op basis van GPS of WiFi locatie. De interface is hetzelfde als die van de borden boven het spoor, dus lekker simpel en geen overbodige informatie.

ipad-trein+

Deze app is gratis in de App Store.

  • Trein+ Informatiebord

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.