Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #50

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2014, 9:38 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app om makkelijk films te kijken.

Infuse 2

Om films op je iPad te bekijken kan je natuurlijk iTunes gebruiken. Echter ben je dan gebonden aan het .mp4 formaat voor je video’s. Er zijn genoeg apps die ook andere formaten kunnen afspelen maar ik kwam deze week Infuse 2 tegen. Deze app kan alles wat die andere apps ook kunnen, maar er is één heel belangrijke functie bijgekomen. Je kan namelijk rechtstreeks vanuit de app ondertitelingen van OpenSubtitles.org downloaden. Je hoeft dus alleen maar de film naar je iPad te kopiëren of streamen en de ondertiteling kan je heel simpel opzoeken en toevoegen. Bovendien ziet de app er prachtig uit en komen er mooie covers bij de films die je erin zet.

ipad-infuse

Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store. Extra functie’s zoals het streamen kosten echter 5,99 euro.

  • Infuse 2

Nieuwsuur

In deze app van het tv-programma Nieuwsuur kan je afleveringen terugkijken. Ook kan je achter-de-schermen materiaal inzien en fragmenten terugkijken. Ook achtergrond informatie met uitgebreide artikelen is beschikbaar. De app ziet er ok uit, het draait dan ook meer om de inhoud. De artikelen zijn erg goed, helaas ziet het er soms wat rommelig uit.

ipad-nieuwsuur

Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store.

  • Nieuwsuur

Remote Mouse

Je kent het wel, je moet een presentatie geven maar er is geen ‘zapper’ bij de hand. Of je wil even wat tikken maar je toetsenbord is leeg. Met Remote Mouse gebruik je het touchpad en toetsenbord van je iPad voor je pc of Mac. Als je ergens op klikt waar je moet typen springt automatisch het toetsenbord omhoog. Het werkt probleemloos en snel, sommige apps hebben ernstige vertraging, dat heeft deze echter niet. Het is mij een raadsel waarom de app in een soort van sneeuw-thema is, desondanks is de beste app in zijn soort.

ipad-remotemouse

Deze app is gratis in de App Store te downloaden.

  • Remote Mouse

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.