Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #17

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2014, 14:53 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week onder andere een handige kalender-app!

eLinea

eLinea is een nieuwe app die het mogelijk maakt om alle Nederlandse tijdschriften te lezen in de app. Wat de app uniek maakt is het All You Can Read model: voor een tientje per maand kun je onbeperkt alle artikelen in de app lezen. De grote tijdschriften en kranten zijn vertegenwoordigd in eLinea, dus voor iedereen zal er zeker wat te lezen zijn in deze app. Losse artikelen zijn ook aan te schaffen. Een mooie app voor lezers dus!

elinea

eLinea is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • eLinea

Fail Hard

Fail Hard is een leuke 3D game voor Windows. De titel zegt het eigenlijk al: in deze game moet je proberen zo hard mogelijk te falen. Je bent namelijk een stuntman. Je moet zo ver mogelijk of zo goed mogelijk stunten. Je hebt in Fail Hard de keuze uit een heleboel verschillende voertuigen en items om je stunts mee te doen, wat de game interessant en verfrissend houdt. Je bent niet de hele tijd gebonden aan hetzelfde voertuig. Al met al een toffe game voor je games-collectie.

failhard

Fail Hard is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Fail Hard

One Calendar

Voor mensen die graag georganiseerd blijven is er de One Calendar-app. Uiteraard heeft Microsoft standaard al een kalender meegeleverd op Windows tablets, maar de One Calendar app combineert verschillende services (bijv. Google en Microsoft) in één app, waardoor je een mooi overzicht hebt. Je kunt voor iedere kalender bijvoorbeeld verschillende kleuren instellen, zodat je in één oogopslag ziet voor welke kalender je welke afspraken hebt staan. Denk bijvoorbeeld aan een kalender van je werk en een persoonlijke of gedeelde kalender.

onecalendar

One Calendar is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • One Calendar

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.