Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #18

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2014, 0:19 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week onder andere twee super vette nieuwe games!

GT Racing 2

GT Racing 2 is de nieuwste racing game van Gameloft, gefocust op het meer realistische aspect van autoracen. Je hebt in deze game de beschikking over 69 officiële auto’s die je over 13 officiële tracks kunt racen, waaronder het bekende Laguna Seca circuit in Spanje. GT Racing 2 is enorm uitgebreid: er zitten namelijk meer dan 1.400 verschillende events in die je kunt spelen. Daarnaast komen er iedere week 28 nieuwe challenges beschikbaar waardoor je nog meer raceplezier hebt.

GT Racing 2 is samen met Asphalt 8 eigenlijk de beste racing game die er op dit moment te vinden is in de Windows Store. Hoewel GT Racing 2 een flinke download is (bijna 1 GB), zul je er enorm veel plezier aan beleven. Het spel is gratis, alleen er wordt wel veel geprobeerd om je In App Purchases aan te smeren om sneller door het spel heen te komen. Het spel is echter prima zonder deze IAP’s te spelen.

gtracer2

GT Racing 2 is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • GT Racing 2

Heroes of Order & Chaos

Heroes of Order & Chaos is ook een nieuwe game van Gameloft en is deze keer heel wat anders. Volgens Gameloft is dit de eerste MOBA: Multiplayer Online Battle Arena. Wat houdt dat precies in? Heroes of Order & Chaos is een online multiplayer battle game! Heroes of Order & Chaos is ook een flinke download (bijna 1 GB) en net als GT Racing 2 helemaal gratis!

Je kunt in het spel uit meer dan 40 verschillende Heroes kiezen waarmee je gaat spelen. Door battles te winnen kun je je Heroe upgraden en zijn skills uitbreiden, om zo steeds door te groeien in het spel. Daarnaast ligt er in Heroes of Order & Chaos een nadruk op het team aspect. Je kunt multiplayer spelen in je eentje, maar het is ook mogelijk (en veel leuker!) om 3v3 of 5v5 te spelen. Dat geeft het spel net wat meer tactiek en spanning.

heroes

Heroes of Order & Chaos is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Heroes of Order & Chaos

Hotel Tonight

Hotel Tonight is een app die al langer in de Windows Store aanwezig is, maar sinds kort een nieuw redesign heeft ondergaan. Via de app, die er prachtig uitziet en enorm snel en vloeiend werkt, kun je eenvoudig hotels boeken bij een hele reeks aan aangesloten hotelketens.

Daarnaast krijg je, wanneer je boekt via je Windows tablet, de eerste keer $40 korting op je boeking! Dit doe je door de kortingscode WINTONIGHT in te vullen tijdens het boeken. Via de app krijg je een prachtig overzicht van het hotel, de faciliteiten en de omgeving. Je kunt tot 5 dagen achter elkaar bij hetzelfde hotel boeken, wat deze app enorm geschikt maakt om snelle citytrips te regelen!

hoteltonight

Hotel Tonight is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Hotel Tonight

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.