Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #19

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2014, 22:49 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week enkele handige apps!

Roku

Roku heeft onlangs een officiële app gereleased voor Windows tablets. Voor wie Roku niet kent: het is een apparaatje waarmee je streaming video van onder andere HBO, Hulu en Amazon kan ontvangen en afspelen op je TV. Met de nieuwe Roku app kan je je Roku bedienen vanaf je tablet (of telefoon, aangezien het een universele app is). De app signaleert automatisch alle Roku apparaten in je lokale WiFi-netwerk, dus als het goed is komt er geen installatie aan te pas. Je kunt dus direct je Roku apparaat besturen et de on-screen afstandsbediening. Voor iedereen met een Roku is dit dus een must-have app!

roku

Roku is gratis uit de Windows Store te downloaden.

 • Roku

PicsArt

PicsArt is een app die al een jaar enorm populair is op Windows Phone. De developers van de app hebben er nu een universele app van gemaakt, wat betekent dat PicsArt nu ook op je Windows tablet te downloaden is! PicsArt is ook beschikbaar voor Android en iOS, dus het is goed om te zien dat ook Windows tablets nu gebruik kunnen maken van deze uitstekende foto-bewerking app. Eigenlijk alles wat je zou verwachten van een foto-bewerking app zit in PicsArt. Je kunt zelfs plaatjes en effecten downloaden en die over je genomen of gedownloade foto plaatsen. Daarna kan je de foto opslaan of delen met het PicsArt netwerk. En het beste van alles: het is compleet gratis! Als je graag foto’s bewerkt is dit zeker een must-have app.

picsart

PicsArt is gratis uit de Windows Store te downloaden.

 • PicsArt

My Little Pony

Als laatste een game voor de allerkleinsten onder ons: My Little Pony. Voor ouders met kinderen die hun kleinsten willen vermaken op de tablet is My Little Pony een uitstekende keuze. Ook My Little Pony is een universele app en bovendien compleet gratis! Er zitten een heleboel verschillende karakters en mini-games in My Little Pony, zodat het spel nooit repetitief wordt. Zeker voor kinderen zal het één groot feest van herkenning zijn, omdat de officiële voice-over van de TV-serie is gebruikt in de app! Al met al een prima uitbreiding voor je game-collectie.

mylittlepony

My Little Pony is gratis uit de Windows Store te downloaden.

 • My Little Pony

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

 • Delen:

Reacties

 1. Katibka
  11 juli, 2014 om 17:08

  Ik zou graag een overzicht hebben van de Timemanagement-games in de store, is dit mogelijk?

  Katinka

 2. Katinka
  11 juli, 2014 om 17:10

  Picsart kan ik geeneens vinden in de store? Kent hij niet?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.