Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste foto’s van iPad Air 2 dummy online

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2014, 14:07 CategorieiPad

Apple werkt natuurlijk aan een opvolger van de iPad Air, dat mag echt geen verassing zijn. Ieder jaar rond deze tijd gaat de geruchtenmolen wat harder draaien en wordt er door verschillen tech-journalisten wat harder aan de verschillende boompjes geschut, net zo lang tot daar wat uitvalt. Gisteren zijn er dan ook weer een paar afbeeldingen opgedoken, foto’s van een ogenschijnlijk dummy-model van de nieuwe iPad Air 2, die gebruikt worden door accessoiremakers om een passende hoes aan te kunnen bieden.

Mock-up op basis van geruchten

Dit soort dummies of mock-ups worden doorgaans gemaakt op basis van allerlei gelekte onderdelen, geruchten en andere ‘bronnen’, helemaal betrouwbaar is het dus niet altijd. Toch lijkt de mate van betrouwbaarheid steeds groter te worden, het is voor Apple met alle toeleveranciers bijna onmogelijk gebleken om alles onder de pet te houden. De twee afbeeldingen die je hier ziet zijn onderdeel van een grotere set, die je kan bekijken bij de Franse bron nowhereelse.fr. Van de huidige afbeeldingen is in ieder geval af te leiden dat de iPad Air 2 zoals verwacht voorzien wordt van Touch ID, onverwachter zijn de volumebuttons die in de de behuizing verzonken lijken te liggen.

iPad-6-Air-2-Dummy-05

Verwachten specificaties

Eigenlijk weten we nog niet gek veel van de iPar Air 2, al kunnen we een hoop wel raden. Apple is namelijk vrij voorspelbaar in het upgraden van hun hardware. Zo verwachten we dit jaar een Apple A8-processor en misschien wel de langverwachte stap naar 2GB werkgeheugen, natuurlijk in combinatie met de Touch ID sensor in de homeknop en de camera’s die we nu in de iPhone 5s tot onze beschikking hebben. Verder zal er naar verwachting niet gek veel nieuws in de hardware te vinden zijn, de vernieuwing moeten vooral komen uit het ongeveergelijktijdig te lanceren iOS 8 komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.