Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

eLinea-app met All You Can Read voor Windows 8 gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op16 juni 2014, 13:41 CategorieApplicaties

Het aanbod van apps in de Windows Store wordt langzaam maar zeker groter, en ook steeds meer grote partijen nemen de app store voor de touch-interface van Windows 8 serieus. Deze week lanceert eLinea in samenwerking met Microsoft de eLinea-app voor Windows 8.

De eLinea-app voor Windows 8 is te vergelijken met het populaire Blendle. Binnen deze app kun je onbeperkt de beste artikelen lezen van deelnemende tijdschriften en kranten. Artikelen kunnen los gekocht worden en met het ‘eLinea All You Can Read’ kun je voor minder dan 10 euro per maand alle artikelen onbeperkt lezen.

Onder meer de artikelen van NRC Reader, Vrij Nederland, HP/De Tijd, Nieuwe Revu, Panorama, Autoweek, Kijk, Story, iCreate, Computer!Totaal en het Nederlands Dagblad zijn in de app te vinden. Artikelen kunnen gedeeld worden met vrienden en gemarkeerd worden wanneer je ze later wilt lezen. Ook kun je zien welke artikelen goed beoordeeld zijn door vrienden.

De eLinea-app is gratis te downloaden in de Windows Store en te gebruiken op alle pc’s en tablets met het Windows 8-besturingssysteem. Wie de app downloadt kan eLinea All You Can Read via de app tot eind juni gratis uitproberen. Er is tevens een Windows Phone-app van eLinea beschikbaar voor op smartphones met dit besturingssysteem.

  • eLinea
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.