Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

FIFA WK 2014-app: je tablet als tweede scherm tijdens het WK

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2014, 15:25 CategorieApplicaties

Over twee dagen is het zover, dan gaat in Brazilië het WK voetbal 2014 van start. Ook Nederland is van de partij en natuurlijk willen wij Nederlanders alles dat ons elftal doet op de voet volgen. Eén van de betere apps waarmee je jouw tablet of smartphone tot tweede scherm kunt omtoveren tijdens de wedstrijden is de FIFA WK 2014-app die samen met de NOS ontwikkeld is.

De NOS zet vol in op het WK voetbal, vanzelfsprekend middels live uitzendingen die via de tv en het internet te bekijken zijn. De NOS zet echter ook de eigen NOS-applicatie in waarmee gebruikers van een Android tablets en iPads live naar wedstrijden kunnen kijken. Voor diegenen die tijdens de wedstrijd alle statistieken willen bijhouden, meer willen weten over de speelsteden of belangrijke momenten van wedstrijden willen terugkijken is er de FIFA WK 2014-app.

FIFA-WK-2014-app

De FIFA WK 2014 app, beschikbaar voor zowel Android als iOS, biedt geen live wedstrijden maar maakt van je tablet wel een ideaal tweede scherm voor tijdens de wedstrijd. De app biedt namelijk live alle belangrijkste statistieken van wedstrijden en individuele spelers, handig voor de echte voetbalfan. Ook kun je een goal of tackle terugkijken zo vaak je wilt, en heb je de keuze uit verschillende camerastandpunten. Deze momenten zie je terug op de tijdlijn van een wedstrijd. Interessant is ook dat je twee teams of twee spelers direct met elkaar kunt vergelijken aan de hand van verschillende statistieken. Na en voor wedstrijden kun je in de app alles te weten komen over de teams middels video’s, kun je achtergronden lezen, kun je meer te weten komen over de speelsteden, kun je het speelschema bekijken en zie je het laatste nieuws.

FIFA-WK-2014-app-2

Je kunt de FIFA WK 2014 applicatie voor Android en iOS gratis downloaden via onderstaande links. Wil je meer live videomateriaal bekijken tijdens een wedstrijd dan kun je op de website van de NOS terecht. Hier wordt naast de live wedstrijd zoals deze op tv getoond wordt ook een live feed met extra beelden, bijvoorbeeld van spelers en trainers, getoond.

 • FIFA WK 2014
 • Delen:

Reacties

 1. jo neutelings
  25 juli, 2015 om 21:24

  Hallo, kan ik mijn samsung tab 2 10.1 als een monitor gebruiken op mijn (inmiddels bestelde) mini pc op windows met hdmi uitgang?.
  heb hiervoor een programma proberen te downloden bij google play maar die gaf aan dat dit niet compaible was met deze tad 2.
  zou blij zijn met een werkende aanwijzing.
  reeds zeer bedankt, jo neutelings

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.