Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kick: Samsung tablet-app voor de echte voetbalfans

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2014, 15:19 CategorieAndroid

Samsung heeft afgelopen nacht niet alleen de nieuwe Galaxy Tab S tablets met amoled-display gepresenteerd. De Koreaanse fabrikant lanceerde ook de nieuwe Kick-app, een applicatie voor de echte voetbalfan die beschikt over een Samsung tablet.

Kick is een applicatie waarmee je alles dat je wilt weten over voetbal voorgeschoteld krijgt, zowel middels achtergronden als middels statistieken. De app toont een grote verscheidenheid aan statistieken tijdens een live wedstrijd, waaronder een fraaie 3D-map met een overzicht van de schoten op doel. Ook kun je teams en spelers met elkaar vergelijken, zie je een live-feed met de belangrijkste gebeurtenissen tijdens de wedstrijd en kun je de historie van teams bekijken. Het mooiste is nog dat wanneer je een Samsung Smart tv hebt je de statistieken op je tv kunt weergeven, middels een transparante overlay. Zo kun je zowel de wedstrijd volgen als de wedstrijd middels statistieken analyseren.

Samsung-Kick-2

De applicatie biedt deze functies voor grote voetbaltoernooien, waaronder het WK voetbal dat gisteren begonnen is en de Champions League. Daarnaast worden wedstrijden uit de grootste Europese competities, waaronder de Serie A en de Premier League, getoond. Helaas worden er geen statistieken getoond bij wedstrijden uit de Nederlandse of Belgische competitie.

Samsung-Kick-3

De Kick-app van Samsung is alleen geschikt voor bezitters van een Samsung tablet. De onderstaande modellen worden ondersteund.

 • Samsung Galaxy Note 10.1
 • Samsung Galaxy Tab3 10.1
 • Samsung Galaxy Tab4 10.1
 • Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition
 • Samsung Galaxy NotePRO 12.2
 • Samsung Galaxy TabPRO 8.4
 • Samsung Galaxy TabPRO 10.1
 • Samsung Galaxy TabPRO 12.2

Kick kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

 • Kick
 • Delen:

Reacties

 1. Lars
  02 september, 2014 om 17:01

  Ik heb gevraagd of aan Samsung of ze ook de eredivisie toevoegen en toen kreeg ik dit antwoord:

  Hi Lars, Thank you very much for the feedback! Eredivisie is coming very soon to Kick :) Please send any further suggestions to kick@samsung.com, we will reply promptly! Have a good season! The Kick Team

  En trouwens, kick is beschickbaar voor elk samsung galaxy apparaat, dus ook voor telefoons.

  • Martijn Chel
   02 september, 2014 om 17:08

   Hoi Lars,
   Zou je ons het mailtje eens willen forwarden? Thanks!

 2. r-p
  19 oktober, 2014 om 21:20

  Ik word nu al meerdere malen gespamt door Samsung voor deze app in mijn berichten/alert scherm.
  Als ze me graag als klant kwijt willen: vooral zo doorgaan…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.